No ale nas najbardziej interesuje jak to będzie z konwersją... bo tak jak patrze na te poprzednie wydania i na to że nic się nie zmieniało pod względem struktury stadionów od fify 06 to myślę że w tym roku wreszcie coś zmienią, tzn co dokładnie... ja myślę że może ulec zmianie numerowanie partów(tak przynajmniej robili zawsze żeby mieć wymówkę że coś zmienili) no i pozatym to kolejność w fsh, więc może być problem, trzeba będzie nowego ofi toola a z tego co ja wiem to ekipa ecp się rozpadła w tym arushan i hercules- twórcy ofitoola, hehe chyba trzeba będzie odpalić c++ buildera i pisać konwerter, ale puki co miejmy nadzieję że nic się nie zmieni i konwerty będą szły masowo

zachęcam do dyskusji... wszystkich forumowiczów!

Stawiam jednak na opcję "nie".
. Z modelami myślę że będzie większa rewolucja niż myślimy... Nowa FIFA nowe Nadzieje xD ale tak na poważnie to argumentem do tego jest niewątpliwie nowy silnik graficzny, tudzież panowie od EA muszą wprowadzić nowe bardziej realistyczne modele bo stare z fify 8 nie będą się ładnie prezentowały
. Co do tej konwersji to tu się trochę obawiam bo wiadomo model zrobić nie problem tylko czy EA nie wprowadzi nowego template? Ciężko teraz powiedzieć co kolwiek o robocie stadionów xD. Musimy poczekać na demko i próbować konwersji na wszystkie możliwe sposoby
a na pewno w czymś się połapiemy